ELMS levert eerste EV’s voor stedelijke levering aan klanten – Green Fleet

ELMS is een bedrijf voor elektrische bedrijfsvoertuigen dat last-mile bestelwagens en vrachtwagens maakt.

Foto: ELMS

Electric Last Mile Solutions, Inc. heeft aangekondigd dat het zijn eerste Urban Delivery-eenheden naar klanten heeft verzonden, volgens het persbericht van het bedrijf.

Dit markeert de lancering van de eerste commerciële klasse 1 EV op de Amerikaanse markt.

“Deze lancering en levering markeert een belangrijke mijlpaal voor Electric Last Mile Solutions, onze partners en onze aandeelhouders”, aldus James Taylor, medeoprichter en CEO van ELMS. “We leveren nu onze transformatieve en duurzame EV-oplossingen aan commerciële klanten en versterken onze first-mover-status in het segment.”

De Urban Delivery EV’s komen uit de productiefaciliteit van ELMS in Mishawaka, Indiana. Ze werden verzonden naar Randy Marion Automotive Group als onderdeel van een bindende inkooporder voor 1.000 eenheden.

“Ondersteund door een ervaren personeelsbestand in een fabriek die Amerikaanse iconen heeft geproduceerd, heeft ELMS zichzelf gepositioneerd in de voorhoede van de commerciële elektrificatiebeweging,” zei Taylor. “We kijken er nu naar uit om ons momentum voort te zetten en op te voeren naar massaproductie om aan de vraag van onze klanten te voldoen.”

Het bedrijfsmodel van ELMS helpt het bedrijf om commerciële EV’s op de markt te brengen, samen met geconnecteerde en op maat gemaakte oplossingen.

Oorspronkelijk gepost op Vloot vooruit

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Buurtbusdeglind
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart