SsangYong Motors voegt Holt toe aan dealernetwerk

SsangYong Motors heeft Holt SsangYong toegevoegd aan zijn franchisenetwerk voor autodetailhandel en opent deze maand zijn deuren voor klanten.

Holt SsangYong heeft meer dan 30 jaar ervaring in de auto-industrie en heeft verschillende SUV- en 4WD-merken vertegenwoordigd, en is gespecialiseerd in prestatiegerichte en prestigieuze voertuigen.

De in Derby gevestigde showroom in Alvaston biedt klanten een moderne SsangYong-winkelervaring en biedt aanvullende versnaperingen, aldus SsangYong.

Kevin Griffin, managing director bij SsangYong Motors UK, zei: “We zijn verheugd Holt SsangYong te verwelkomen in de familie en onze vertegenwoordiging in de East Midlands uit te breiden.

“Brian en zijn team hebben een schat aan ervaring en een uitstekende reputatie die zullen zorgen voor een uitstekende klantreis.”

SsangYong Motors kondigde onlangs de toevoeging aan van Close SsangYong en PJ Nicholls aan zijn groeiende autodealernetwerk.

De in Worcestershire gevestigde Ford-franchisenemer, gevestigd in Pershore, sluit zich aan bij het netwerk van het Koreaanse merk nadat Livingstone Motor Group de tweede franchisenemer werd in de stad Hull, na de toevoeging van Subaru en Mitsubishi-dealer Ashby en Mann in Hinckley, Leicestershire.

De modellenreeks is verkrijgbaar bij Holt SsangYong en omvat onder meer Rexton, gefacelifte Musso, Korando en Tivoli. Later dit jaar komt de nieuwe middelgrote pure EV e-Motion van het merk.

Brian Holt, directeur en eigenaar bij Holt SsangYong, zei; “Als experts in de verkoop en ondersteuning van SUV’s en 4WD’s zijn we van mening dat er een duidelijke synergie is tussen onszelf en het voorstel van SsangYong.

“De Rexton en de nieuwe Musso – die nu te koop is – zijn goed gespecificeerde producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, en we kijken erg uit naar de pure-EV e-Motion, die later dit jaar verschijnt.

“Kortom, met onze ervaring en de producten van SsangYong kijken we ernaar uit om klanten te verwelkomen in onze showroom.”

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Buurtbusdeglind
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart