Voormalig Porsche- en BMW-baas Kevin Gaskell bevestigd voor AM Live 2021

Afgevaardigden naar AM Live van dit jaar zullen het evenement verlaten, geïnspireerd door opwindende presentaties, waaronder een sessie over leidende teams door verandering van auto-avonturier Kevin Gaskell.

Voormalig BMW en Porsche GB-directeur Gaskell is een van de hoofdsprekers die al zijn bevestigd voor het Inspiration Theatre op AM Live, dat op 11 november plaatsvindt in het NEC, nabij Birmingham.

De COVID-19-pandemie heeft bedrijven over de hele wereld voor ongekende en unieke uitdagingen gesteld, waarbij autodealers hun showrooms moeten sluiten, personeel moeten ontslaan en weer moeten opbouwen naarmate de markt weer aantrekt.

Gaskell heeft gewerkt als chief executive bij vier succesvolle merken van wereldklasse en is nu een toonaangevende ondernemer en investeerder.

De internationale bedrijven (en teams) die hij heeft opgebouwd en blijft bouwen, hebben onderweg talloze prijzen gewonnen voor uitmuntendheid en hebben meer dan £ 3 miljard aan aandeelhouderswaarde gecreëerd.

Hij heeft ook nog tijd gevonden om ‘s werelds hoogste bergen te beklimmen, naar zowel de Noord- als de Zuidpool te lopen, en ook om te strijden in internationale sport en in een rockband te spelen.

Gaskell zei: “De realiteit van de COVID-19-pandemie is verschrikkelijk en angstaanjagend en mag niet worden geminimaliseerd.

“Maar uiteindelijk gaat het ook over. De economie zal herstellen en grote bedrijven zullen worden gebouwd of herbouwd.

“Mijn ervaring met het leiden van bedrijven door het economische rampgebied is dat het mogelijk is om door anders te denken sterker dan ooit te voorschijn te komen.

“In de moeilijkste tijden zullen de meest bekwame leiders de visie op succes voor de organisatie opnieuw beoordelen en verduidelijken.

“Ze zullen het bedrijfsmodel uitdagen en herdefiniëren en hun team voorbereiden op succes op lange termijn. Grote leiders zullen een stap verder gaan.”

Het Inspiration Theatre zal beschikbaar zijn naast meerdere Operational Excellence-seminarsessies gedurende de dag, met expertsessies gericht op het veranderen van consumentengedrag in het licht van de pandemie, de nieuwste best practices op het gebied van digitale marketing, omnichannel-retailing en nog veel meer.

Registraties voor AM Live zijn nu open en zijn gratis voor professionals in de automobielsector.

Naar Voor meer informatie en om uw plaats te reserveren bezoek automanagementlive.co.uk.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Buurtbusdeglind
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart