MG mikt op 140 dealers in 2021 na de opening van de Waylands Oxford-showroom

Waylands Automotive heeft met de opening van een nieuwe showroom in Oxford officieel de MG Motor UK-franchise toegevoegd aan zijn franchisedealerportfolio.

De Best Dealer Group van de AM Awards 2021 (tot 10 locaties) heeft het snelst groeiende automerk van het VK toegevoegd aan een bedrijf dat al vijf Volvo Car UK-dealers en de Reading-franchise van Kia Motor UK omvat.

De nieuwe MG Oxford-dealer van Waylands, gevestigd in Oxford, bevindt zich op de Cumnor Hill in de stad.

Group chief executive, John O’Hanlon, zei: “We zijn verheugd om in deze spannende tijd deel uit te maken van het MG-netwerk.

“MG is een merk dat veel autokopers in onze regio zal aanspreken. MG begon en zette de productie vele jaren voort in Oxfordshire.

“De strategie om een ​​volledig assortiment auto’s, inclusief EV’s, te creëren tegen marktleidende prijzen, is ongelooflijk aantrekkelijk, vergezeld van een volledige garantie van zeven jaar.”

MG zei in een vandaag (1 oktober) uitgegeven verklaring dat Oxford een “fantastische markt” voor het merk zal zijn, aangezien het een van de leidende steden in het land is in de adoptie van EV’s via zijn Zero Emission Zone – een van de eerste in het VK.

De OEM, die nu meer dan 35 nieuwe retailpartners heeft toegevoegd in 2021 omdat het tegen het einde van het jaar een netwerk van 140 wil hebben, biedt momenteel drie plug-in auto’s aan: de MG ZS EV, de MG5 EV en MG HS plug-in. hybride (PHEV).

MG heeft vandaag bekendgemaakt dat het zich richt op een grotere vlootverkoop na de promotie van de nationale vlootverkoopmanager Geraint Isaac tot de nieuw gecreëerde rol van vloothoofd.

MG genereerde een stijging van 65,6% in registraties (tot 17.499) tot eind augustus en een verviervoudiging van de verkoop van wagenparken sinds 2019.

Eerder deze maand meldde AM dat het merk een nieuw verkooprecord van 20.000 eenheden had bereikt tot nu toe – halverwege september – en de volumes voor het volledige jaar 2020 met meer dan 1.500 eenheden versloeg.

In een reactie op de uitbreiding van het MG-netwerk met Waylands zei de commercieel directeur van de OEM, Guy Pigounakis: “We zijn verheugd om samen te werken met Waylands als onze partner voor Oxford en kunnen zien hoe de stad een geweldige kans vertegenwoordigt voor een merk als MG en zijn EV voor iedereen mentaliteit.

“Dit is een zeer strategische benoeming voor ons netwerk en we kijken ernaar uit om met Waylands samen te werken terwijl we ons leiderschap op het gebied van EV blijven uitbreiden.”

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Buurtbusdeglind
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart